Reviews

Nanotherapie bij een nieuwe knie

Rated 5,0 out of 5
juni 26, 2023

In maart 2022 kreeg ik een nieuwe knie. Helaas verliep de revalidatie niet zoals gewenst. Ik bleef beperkt in mijn buiging (70 graden). Via de Facebook pagina knie lotgenofen, las ik over Nanotherapie. Ik ben toen bij Linda terecht gekomen. Met al haar deskundigheid heeft zij mij geweldig geholpen om van alle bij klachten (pijnlijke spieren in kuit, been, bil en rug) af te komen. Ondertussen kan ik de knie 115 graden buigen, mede door een 2e operatie. Ook bij deze revalidatie heeft Linda me heel goed begeleid. Ik ben ontzettend blij dat ik Linda heb ontmoet, want ik kan weer pijnvrij bewegen.

Daniela

Antwoord van Nano fysiotherapie

Dank je wel Daniela. Super fijn te horen dat je het zo ervaren hebt. Ik ben nog blijer met het resultaat, dat je weer pijnvrij kunt bewegen en je weer kunt doen wat jij het leukste vindt!

Super tevreden

Rated 5,0 out of 5
januari 27, 2023

Een paar maanden geleden kwam ik ( na een zoektocht) bij Linda terecht. Ik zat er helemaal doorheen van de maanden van pijn en nachten niet slapen.Ik had rugpijn met uistralingen. Kon niet meer goed zitten en liggen, alles zat vast

Linda gaf mij vanaf het begin vertrouwen door haar integrale intake en professionaliteit op een breed terrein.Door de verschillende behandelingen en goede begeleiding ben ik nu pijnvrij . Ik weet nu goed wat ik moet doen en waar ik op moet letten om terugval te voorkomen. Ik ben zo blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ze is ook een ontzettend fijn mens waar je je meteen bij op je gemak voelt.

Dankjewel Linda😊

Marij van Aalst

Hielspoor-klachtenvrij

Rated 5,0 out of 5
november 3, 2022

Heb je last van hielspoor? Ga naar Linda Gruber! Na zes behandelingen en goede adviezen eindelijk van mijn klachten af.

Marjolein

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
oktober 26, 2022

Ik ben heel blij dat ik bij Linda onder behandeling ben geweest. Er was mij verteld dat ik blijvend letsel aan mijn been zou houden. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn na onderzoek van Linda. Na een paar sessies was de constante pijn van 2 jaar weg en kan ik weer alles doen wat ik daarvoor deed. Linda is een heel spontaan en enthousiast persoon en je kan makkelijk met haar praten, ik raad haar zeker aan. Linda, bedankt!

Tom

Tycho

Rated 5,0 out of 5
september 8, 2022

“Vorig jaar net voor het seizoen ging ik zomaar door mijn rug bij het opstaan uit een stoel. Super pijnlijk en kon niks meer. Gelukkig kon ik de volgende dag bij Linda terecht. Zij heeft toen de nano therapie op mijn onder rug toegepast. Het was eigenlijk gelijk erg effectief. Ik kon gelijk weer fietsen. 2 dagen na de eerste behandeling heeft Linda nog een keer nano therapie toegepast waarna mijn klachten bijna wegwaren. Helaas was mijn rug wel erg zwak geworden en moest ik veel oefenen om deze weer sterk te krijgen. Gelukkig kon ik onder begeleiding van Linda na 6 weken alles weer doen, namelijk wedstrijden spelen en winnen”

Tycho

Aantal sterren

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laat hier een review achter

Neem contact op

Stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak