Nano therapie

Bij Nano Fysiotherapie werk ik met de apparatuur NanoTech Therapy. Hiermee kan er op celniveau worden gewerkt met uiteenlopende werkzame voedings- en bouwstoffen. Hieronder in het kort de technische uitleg wat deze behandeling precies doet.

Echografie

Als ondersteuning van fysiotherapeutische behandelingen maak ik gebruik van echografie. Echografie is een mooi hulpmiddel voor het stellen van de juiste diagnose, en ook als evaluatiemoment tijdens de behandeling. Met de uitkomst van deze echo kan de behandeling aangepast en geoptimaliseerd worden.

Dry Needling

Dry needling is een onderdeel van het fysiotherapeutisch handelen en ik pas dit vaak toe in aanvulling op de normale fysio behandeling.

Pees problematiek

(Chronische) Peesproblemen hebben een specialistische aanpak nodig. Nano Fysiotherapie heeft door uitgebreide specialisatie veel gedegen behandelmethodes om deze klachten aan te pakken.

Cupping

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. Op het eerste gezicht ziet het er wat gek uit. Maar de werking is zeer krachtig.

Fascia technieken

De fascia is een bindweefselstructuur dat als een dunmazig web alle structuren van het lichaam om sluit. Als je de fascie onder een microscoop zou uitvergroten ziet het eruit als een draad in een spinnenweb.

TPI – Titleist Performance Institute

De TPI test is speciaal voor golfers ontwikkeld. Omdat Nano Fysiotherapie ook gevestigd is op The Dutch, op The Dutch Academy, help ik veel golfers die klachten hebben door middel van deze test.

Neem contact op

Stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak